3 store myter om fedforbrændning

Uncategorized Feb 04, 2021
 

3 store myter om fedforbrændning

Skal du af med de ekstra kilo og lære din krop at blive en fedtforbrænding maskine?

VIl du lære at blive bedere til at brænde fedt så kom med i GoPast livsstl gruppen HER

Du skal have en forståelse af de mekanismer bag fedtforbrænding så du er klar til din egen rejse mod en bedre fedtforbrænding 

Myte nr. 1: Uanset hvad du laver, hvor meget du træner eller hvor “clean” din kost er, vil du altid det samme antal fedtceller, som ALTID

Men sådan er det ikke du kan faktisk få dem helt væk.

VIl du lære at blive bedere til at brænde fedt så kom med i GoPast livsstl gruppen HER 

Myte nr. 2: Fedt omdannes til energi eller varme.

Den her er lige noget for mig for det kommer ude sammen med din udånding. Blandt andet pga Bevaring af masse reglen.

VIl du lære at blive bedere til at brænde fedt så kom med i GoPast livsstl gruppen HER 

Myte nr. 3: Spise færre kalorier er den bedste måde at tabe fedt på.

Fra bogen Jonathan Bailor's bog, The Calorie Myth: How to Eat More, Exercise Less, Lose Weight and Live Better, (sita google oversat)

”At spise mindre skaber ikke behovet for at forbrænde kropsfedt. I stedet skaber det behovet for, at kroppen bremser. I modsætning til almindelig opfattelse hænger kroppen på kropsfedt. I stedet forbrænder det muskelvæv, og det forværrer den underliggende årsag til fedme. Kun som en sidste udvej, hvis kroppen ikke har nogen anden mulighed, kan den også forbrænde lidt kropsfedt. Hvorfor hænger kroppen på kropsfedt og brænder muskler? Lad os se på det på en anden måde for at besvare dette spørgsmål.

Hvad vil stofskifte mere af, når det tror, ​​du sulter? Opbevaret energi. Hvad er en stor kilde til lagret energi? Kropsfedt. Så når dit stofskifte tror, ​​du sulter, ønsker det at slippe af med eller holde fast på kropsfedt? Det ønsker at holde fast. Dernæst, hvad vil dit stofskifte mindre af, når vi sulter? Det ønsker mindre væv (som forbrænder mange kalorier). Hvilken type væv forbrænder mange kalorier? Muskelvæv. Så når dit stofskifte mener, at du sulter, slipper det for kalorie-sultne muskelvæv. At brænde al denne muskel betyder, at sultende selv fører til mere kropsfedt - ikke mindre - på lang sigt. Så snart du holder op med at sulte dig selv, har du alle de kalorier, du plejede at have, men har brug for færre af dem takket være al den manglende muskel og et nedsat stofskifte. Resultatet? Din krop lagrer mere fedt.

Efter at vores stofskifte er sultet, er dets første prioritet at genoprette alt kropsfedt, det har mistet, og beskytte os mod at sulte i fremtiden. Forskere kalder dette "fedt super ophobning." Fra forsker E.A. Young på University of Texas: "Disse og andre undersøgelser ... antyder stærkt, at fedt opbygning ... efter energi begrænsning er en vigtig faktor, der bidrager til tilbagefald af fedme, så ofte observeret hos mennesker."
Det mest foruroligende aspekt af superfedt opbygning er, at alt, hvad vi skal gøre, er at gå tilbage til at spise en normal mængde. Så hvis det ikke er at spise mindre er løsningen på det reservehjul i midten, hvad kan du gøre for permanent at slippe af med ekstra vægt? "

Dette kan virke kontraintuitivt, - denne fedtophobning kombineret med leptin-ufølsomhed Hvilket kommer fra fra af kur efter kur resulterer forbrændingen og det bliver svære at komme af med fedt på kroppen.

VIl du lære at blive bedere til at brænde fedt så kom med i GoPast livsstl gruppen HER

Få dine sundhedstips og tricks fra en ægte kok og ernæringsekspert som hjælper dig med at få sundhed til at virke i din hverdag!

 

Ja TAK